Letar du efter inspiration för att inreda ditt badrum på ett trevligt och smakfullt sätt? Då har du hittat rätt. I den här texten kommer vi ta upp några intressanta och spännande sätt att inreda badrummet på, som du kanske inte var så bekant med sedan tidigare.

Oavsett vilken stil du väljer så finns det vissa inslag som alltid passar bra i badrum. Det är till exempel levande ljus. Att släcka ner övrig belysning och tända levande ljus i badrummet skapar verkligen en mysig och härlig atmosfär. Även om du kanske inte kan ha levande ljus tända till vardags i badrummet så kan du alltid tända dem när du exempelvis får gäster.

Ett annat inslag som är trevligt är växter. Det kan nästan inte bli för mycket växter i badrummet. Det ger en härlig känsla av en ”levande” miljö och skapar trivsel. Du kan till exempel placera växterna på golvet, på fönsterbrädor eller på en bänk. De flesta växter mår bra av att stå i den fuktiga miljö som finns i ett badrum. På www.inr.se hittar du ännu mer inspiration!

Modern stil

Det är trendigt nu med mycket vitt, svart och grått i badrum. Det här är en sober och modern stil som kanske inte passar alla. Men för den som har ett nytt och stilrent hem kan den här stilen vara helt perfekt. Stilen passar bäst tillsammans med lite exklusivare och elegantare inredning. Gärna med raka linjer och kromdetaljer.

Retro-stil

En annan trend nu är retro-stilen. Här handlar det om att skapa en känsla av en förgången tid. Många dras till åren runt 50-talet när de tänker på retro. Den här stilen passar allra bäst i lite äldre hus med mycket charm. Retro-stilen är också ekonomiskt fördelaktig eftersom du kan köpa en hel del av det du behöver i form av inredning på loppmarknader eller andra begagnatmarknader, exempelvis på nätet.

Djungel-stil

En annan populär stil är den som härmar en djungelmiljö eller strandkänsla. Här kan inslag som palmer och surfingbrädor förekomma. Om du satsar på den här stilen så bör du ta med starka färger och inte vara rädd för att använda tyger och växter. Ett utmärkt inslag i den här stilen är musik! Köp gärna en musikspelare som tål väta som du kan ha i din dusch eller någon annanstans i badrummet. Med lite reggae-musik så är stilen fullbordad!