Vi är nog många som vet hur svårt det kan vara att hitta en present till sin pojkvän. Vår erfarenhet är att det är enklare att köpa presenter till tjejer då de ofta är tydliga med vad de önskar sig. Många män önskar sig inget, vilket kan göra presentletandet till något riktigt klurigt.

Är du på jakt efter en riktigt bra present till din pojkvän så kan du ta det lugnt. Vi har nämligen listat 5 olika presenttips som du kan kika på och kanske få lite inspiration till vad du köpa till din älskling.

1. Parfym

En parfym är en väldigt uppskattad present då det är en sådan sak som man själv inte vill lägga pengar på. En annan fördel är att du får välja hur din pojkvän ska dofta så det är faktiskt en win-win present! Vem vill inte ha en väldoftande kille hemma?

2. Kläder

Ett smart sätt att få din kille att ha på sig det du tycker han är snygg i är helt enkelt att du köper det åt honom. Märket Fila som var populärt under 90-talet har äntligen kommit ut med nya kläder som dessutom är riktigt snygga. Spana in deras Fila hoodies som vi tror att din kille kommer älska. Sköna kläder är uppskattad present och kan du kombinera komfort och design är det ju ännu bättre!

3. Upplevelse

Vill du ge en speciell gåva i år så kika in möjligheterna till olika upplevelser i er stad. Genom en enkel Google-sökning kan du hitta massor av aktiviteter som erbjuds i den staden ni bor i. Varför inte testa på att åka luftballong eller kanske någon annan romantisk par-aktivitet. Endast fantasin sätter gränser!

4. Sängkläder

Är din pojkvän en sådan som redan har allting så vill vi tipsa om att satsa på ett set med nya sängkläder. Hos Georg Jensen kan du hitta sängkläder med det lilla extra. Det finns trots allt inte mycket som slår känslan av att vakna upp i sen säng med nya sängkläder. Det är alltså ett säkert kort som alltid går hem! 

5. Accessoarer

Ifall du vill köpa present som han kommer få stor användning av så är vårt tips att du köper en accessoar! En snygg klocka, ett klassiskt skinnbälte eller en exklusiv plånbok kanske är något för din kille? Ifall du är ute i god tid kan du hitta riktigt bra erbjudanden på internet och kan få en present till pangpris!

Alla tips ovan är materiella presenter men en egengjort present kan vara precis vara lika fin. Du kanske kan skriva ut massa fina bilder på er och klistra in i en bok. Egentligen behöver det inte ens vara en present utan ni kanske kan gå ut och käka och bara njuta av varandras sällskap på något mysigt ställe ni gillar. Födelsedagar är ett perfekt tillfälle att ro om varandra lite extra för att påminna sig om varför man är tillsammans. Mys på alltså!